Beveiligingsdiensten

Beveiligingsdiensten

JSA Service biedt bedrijven en particulieren beveiligingsdiensten aan wat aansluit op een toenemende behoefte aan beveiliging. Wij zijn 24 uur bereikbaar en snel op het inspelen (AD-HOC) op vraag en probleem van de klant.

Wij zijn specialisten in het handhaven van de orde, rust en veiligheid. Onze beveiliging is gericht op preventie: het voorkomen van diefstal, onveilige situaties, vernielingen of bedrijfsschade en vriendelijk benaderen.

We vormen een verlengstuk van de klant: we ontvangen bezoekers, houden toezicht op in- en uitgaande goederen, we zijn voortdurend waakzaam op verdachte situaties en controleren of iedereen de voorschriften netjes naleeft. Vanzelfsprekend komen we direct in actie als er problemen zijn.

We denken actief met de klant mee en zijn proactief. Onze dienstverlening is er op gericht om een passend antwoord te geven op de vraag van de klant en om voortdurend alert te blijven op ons aanbod en dit zo nodig bij te sturen. Op deze wijze bieden wij onze dienstverlening op maat aan.

Ons aanbod richt zich op beveiliging van bedrijven en particulieren d.m.v. een aanbod in objectbeveiliging, woonhuisbeveiliging, beveiliging van bedrijf – of bouwterreinen, horeca en evenementenbeveiliging, recreatiebeveiliging, mobiele surveillance, honden bewaking, alarmopvolging, winkelbeveiliging, hostess en receptiediensten, collectieve beveiliging, en ad-hoc diensten.

Receptiediensten:

De receptiedienst is een belangrijke beeldvormer voor klanten en relaties. De eerste kennismaking met uw organisatie voor interne als externe gasten, is van groot belang dat dit een gastvrij en vriendelijk onthaal geeft. En ook uw eigen medewerkers hebben alle baat bij betrokken professionals die hen op de juiste manier ondersteunen en snel verder helpen. De receptionisten van JSA Services bieden u een professioneel en gastvrij welkom.

De kwaliteit van onze receptiediensten begint al bij de zorgvuldige werving van onze medewerkers. Onze medewerkers hebben een klantgericht verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve uitstraling en een professionele inzet.

 

Chauffeursdiensten:

Wilt u uitgerust en zonder stress aankomen op uw werk, vergadering of afspraak, een chauffeur van JSA Services brengt u naar uw bestemming.

Omdat het in Nederland steeds drukker en voller wordt op (snel)wegen, kosten verplaatsingen per auto vaak veel tijd en geld. Een chauffeur van JSA Services kan uitkomst bieden door u veilig, efficiënt, comfortabel en representatief naar de door u gewenste locatie te rijden. Enkele voordelen als u gebruikt maakt van onze chauffeursdiensten: reistijd wordt werktijd, u kunt in de auto uitrusten en de agenda of details van de vergadering doornemen. Geen stress van file rijden of parkeerproblemen, de chauffeur zet u op tijd voor de deur af.

Wanneer kunt u een JSA Services chauffeur inzetten:

Bij woon werkverkeer of (zakelijke) afspraken: als u zelf niet wilt of kunt rijden door blessures of andere oorzaken
Airport Service: voor het ophalen en vervoeren van u of uw gasten vanaf bijvoorbeeld Schiphol Airport of Rotterdam The Hague Airport Eindhoven en (andere airports noemen)
Auto met chauffeur: is uw eigen auto niet geschikt of beschikbaar om in gereden te worden, dan kunt u bij ons ook een chauffeur én een auto huren. Wij beschikken over vrij recente voertuigen om u veilig, comfortabel en in stijl te vervoeren. Wij kunnen op verzoek ook een voertuig naar uw keuze met chauffeur inzetten, voor het ophalen en vervoeren van u of uw gasten.
Auto haal – en breng service, als één van uw auto’s naar een bestemming vervoert of gehaald moet
worden en u heeft zelf geen tijd of mogelijkheid hiervoor, dan kan JSA Service voor u hierin ook een meer waarden zijn.

airportservice:

De voordelen op een rij:

  • Ervaren chauffeurs vervoeren u veilig in uw eigen of huurvoertuig.
  • Ook tijdens vertragingen kunt u rustig doorwerken.
  • U kunt veilig en geconcentreerd telefoneren.
  • Uitgerust aankomen op de plaats van bestemming.
  • Alle chauffeurs van JSA Services besteden veel zorg aan hun kleding, omgangsvormen, taalgebruik en natuurlijk het voertuig. Zij blinken uit in een vlotte, maar zeer comfortabele rijstijl.

Heeft u andere wensen of ideeën dan hierboven vermeld? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!