Koeriersdiensten

JSA Services onderscheidt zich van anderen, en voldoet aan alle gestelde eisen om uw zending veilig over de weg te vervoeren! JSA Service werkt met moderne communicatiemiddelen zodat wij hierdoor uw zending voortdurend kunnen traceren. JSA Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar. JSA Services staat voor Flexibiliteit!

 

ADHOC opdrachten:
Of u nu een envelop, dozen of een pallet(s) wilt laten verzenden/transporteren. Wij zorgen ervoor dat u adhoc zending binnen afgesproken tijd aanwezig is op de plaats van bestemming.

Regionaal Sneltransport:
Een pakketje of pallet transporteren? Geen probleem voor JSA Services! Wij zorgen ervoor dat er op afgesproken tijd een chauffeur voor u deur staat die uw zending met grootste zorg behandeld en afhandelt. Wij begrijpen als geen ander het spoedeisend karakter van uw zending. Het is ons werk!

Overnight service:
Geen directe spoed, gebruik dan onze Overnight service. Uw zending wordt zorgvuldig de volgende werkdag afgeleverd of op door u aangegeven dag en datum. Wij bieden diverse mogelijkheden, ieder met een eigen tijdsplanning. U geeft zelf aan hoe snel u wilt dat uw zending wordt afgeleverd. U kunt bij ons terecht voor nationale en internationale Overnight zendingen.

Evenementen:
Voor stichtingen, overheidsinstellingen of andere vormen van organisaties die zich landelijk op evenementen presenteren bied JSA Services zijn dienstverlening aan. Het bevoorraden/transporteren van benodigdheden, van en naar de diverse locaties en het afhalen en indien nodig opslaan van uw goederen. Bij eventuele hoge waarden van goederen zijn wij in staat de beveiliging hiervoor te organiseren door onze eigen afdeling beveiligingsdiensten.

Heeft u andere wensen of ideeën dan hierboven vermeld? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?
Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!