JSA schoonmaakdiensten

JSA Services is een organisatie met jong betrouwbaar facilitair talent, dat klaar staat om in uw kantoor of gebouw dagelijks het schoonmaakonderhoud te verrichten. Ons schoonmaakbedrijf richt zich op de kleine tot middelgrote projecten waarbij vast personeel hun vaste objecten hebben. Zodat u als opdrachtgever niet geconfronteerd wordt met ander personeel dan u van ons gewend bent.

Een goede werkrelatie met de opdrachtgever wordt als grootte waarde gezien. Deze werkrelatie wordt bereikt door goede communicatie, korte lijnen en optimale inzet van medewerkers en middelen. Het beleid van JSA Services waarborgt de kwaliteit en continuïteit voor u! Wij vragen van alle medewerkers volledige medewerking, betrokkenheid, inzet en flexibiliteit. De prestaties kunnen op ieder gewenst moment getoetst worden zodat wij de opdrachtgevers volledig kunnen informeren over de verrichte werkzaamheden op diverse locaties.

JSA Services kan zowel dagelijkse als periodieke schoonmaakonderhoud opdrachten verzorgen. Dit wordt door ons uitgevoerd op die momenten waarop u er als opdrachtgever zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Onze schoonmaak visie:

JSA Service wil door de inzet van deskundig personeel en door gebruikmaking van ons controlesysteem de kwaliteit bewaken en waar nodig bijsturen zodat u meer dan de kwaliteit krijgt die u verlangt.

Heeft u andere wensen of ideeën dan hierboven vermeld? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!